hit sezone

Topli dodatak koji je zaludio modni svijet: Ove kape zamijenile su vunene, a pronašli smo verzije za svačiji ukus

26.12.2021 u 16:16

Bionic
Reading

Pri niskim temperaturama i snježnim uvjetima topla kapa neizostavan je dodatak, a ove sezone kao nikad prije modni svijet zaluđen je krznenim kapama, kakve su drmale modnom scenom 90-ih godina i početkom milenija

Ciklička narav modne industrije i ove sezone pokazala je zube, posebice kada govorimo o modnim dodacima. Uz minijaturne torbice na rame i blještav nakit kao stvoren za sezonu blagdanskih zabava, pet minuta slave u svijetu modnih dodataka ponovno uživaju krznene kape.

Posljednjih tjedana ovaj topli dodatak postao je neizostavan prizor u stajlinzima slavnih dama te modnih ovisnica diljem svijeta okupljenih na Instagramu, stoga se sa sigurnošću može tvrditi da ove sezone u drugi plan stavljaju klasične vunene kape, kojima pribjegavaju u hladnim mjesecima.

  • +3
Slavne ljepotice s krznenim kapama Izvor: Profimedia / Autor: Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na potražnju modnoga svijeta za krznenim modelima kapa promptno su reagirali dizajnerski brendovi uz bok popularnim high street trgovinama. U neutralnoj paleti boja ili ukrašene upečatljivim uzorkom, krznene kape, a posebice bucket modeli, smiješe se s polica trgovina i redovito viđaju na Instagramu i TikToku.

Za novu veliku popularnost ovog modnog dodatka brojni vide krivca u ikoni stila s Barbadosa koja ih redovito nosi od ljetne sezone, no ne bilo kakve verzije. Baš poput slavnih trendseterica, Rihanna je pala na čari modela krznenih kapa s potpisom britanske dizajnerice Emme Brewin, a čija se cijena kreće od oko četiri tisuće kuna.

Predimenzioniranog izgleda, ova topla pokrivala za glavu u stanju su podići i najobičniji stajling ove sezone, a pregledom polica trgovina izdvojili smo verzije za svačiji ukus i stil.

  • +10
Krznene kape Izvor: Promo fotografije / Autor: promo