O GOTOVČEVIMA

Tony Cetinski: 'Takvim ljudima bi se trebale baviti ustanove!'

18.09.2009 u 10:18

Bionic
Reading

Ante Gotovac očito je u nedostatku boljih ideja za privlačenje pažnje javnosti izjavio kako je uglednom glazbeniku Tonyju Cetinskom preoteo svoju sadašnju suprugu. Tony je na to rekao da ta verzija nema veze s mozgom te preporučio liječničku pomoć dotičnom Anti

U prvoj epizodi reality showa 'Gotovčevi' Ante Gotovac otkriva 'pravu istinu' o tome kako su se tobože on i njegova supruga upoznali. 'Nazvao me je moj prijatelj, dragi Tony Cetinski te mi rekao da ima jednu malu vrhunsku i da je mala mrak. On je bio zaljubljen u nju te ju je on, koliko se ja sjećam, doveo do mene doma i tu večer je skakao nešto oko Simone', izjavio je Gotovac o 'velikoj tajni' svog 'dragog prijatelja' Tonyja Cetinskog.

No kao što je svakome tko iole poznaje medijski fenomen po imenu Gotovčevi sasvim bilo jasno da te riječi vjerojatno treba kritički promotriti, tako i samom 'zaljubljenom' Cetinskom. 'Bilo kakav komentar je suvišan! Postoje ustanove koje bi se trebale baviti nekim ljudima, a ne mediji, nažalost. To nema veze s mozgom!' oštro je priču demantirao Tony Cetinski za Večernji.

Čini se da bračni par Gotovac zaista ne zna više što bi budući da medijsku pažnju pokušava dobiti na slične načine, a najnoviji je pothvat novi Simoničin bijeg. Ona, naime, već neko vrijeme živi u jednosobnom stanu svog oca u zagrebačkom Buzinu ponovno najavljujući rastavu od supruga Ante.