FASHION GURU

Tomašević ima stila, vidim da je pravi europejac, a ne tipični balkanski pozer; nema kod njega špic-papka kakav vole naši političari i kvazipoduzetnici

  • 04.06.2021 u 13:22

  • Bionic
    Reading

    Na primopredaju gradske vlasti novi zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević stigao je tramvajem, s ruksakom u ruci i u elegantnijoj verziji tenisica, a odijelo je ovoga puta nosio s kravatom, što baš i nije njegov đir

    Sa zaštitnom maskom, u kojoj se prvo pojavio u Saboru, a onda i u gradskom poglavarstvu, Tomislav Tomašević pokazao je da se isplate upornost i zalaganje za boljitak. Isto tako sam siguran da su brojni uhljebi sad na mukama, ali da bismo bili potpuno sigurni u to, morat ćemo ipak pričekati da se novi gradonačelnik pokaže i iskaže.

    Na današnju primopredaju vlasti u gradsko poglavarstvo došao je u za njega pomalo neuobičajenom outfitu. U prvom redu tu mislim na kravatu, koju inače baš i ne nosi jer to nije njegov đir.

    • +19
    Tomislav Tomašević nakon primopredaje vlasti Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

    Crvena kravata na decentne točkice i klasično odijelo pokazali su da Tomašević ima stila. A tek kad vidite da nosi običan ruksak u ruci i da je tramvajem došao na posao, onda vidimo da je pravi europejac, a ne tipični balkanski pozer.

    Vidim da ne nosi ni tipičan špic-papak, kakav vole neki naši političari i kvazipoduzetnici, već elegantniju verziju tenisica, što priliči njegovim godinama.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.