LA ROCHE-POSAY

Toleriane ultra - za netolerantnu kožu sklonu alergijama

19.04.2011 u 13:39

Bionic
Reading

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) rangira alergije na 4. mjesto najraširenijih bolesti u svijetu. Jedna od dvije osobe kaže da je sklona alergijama i/ili netoleranciji

Koža sklona alergijama: nužnost temeljite dijagnoze

Alergija je odgovor imunološkog sustava na alergen. Alergija ima dvije faze:
1. faza senzibilizacije na alergen
2. faza zakašnjele reakcije na ponovljeno izlaganje alergenu
Dermatolozi i stručnjaci za alergije znaju da se alergija može dijagnosticirati jedino nanošenjem vrlo malih količina poznatih alergena na kožu, kako bi se utvrdio točan uzrok alergije.
Ove testove provode liječnici. Izbjegavanje svakog doticaja s utvrđenim alergenima jedini je način da se izbjegnu alergije.

Netolerantna koža
: po prirodi mnogo ranjivija na vanjske štetne utjecaje

Netolerancija kože trenutan je i jednokratan odgovor kože na alergen ili iritant.
Za razliku od kože sklone alergijama, kod netolerancije kože nije riječ o odgovoru imunološkog sustava te ovdje nema faze senzibilizacije kao što je to slučaj kod alergija.
Obrana je u netolerantne kože fizički krhkija te izloženija vanjskim štetnim utjecajima i rizicima od alergija. Netolerantnu kožu karakterizira važnost subjektivnih simptoma (osjećaj bockanja i peckanja), s obzirom na to da su tijekom pregleda objektivni simptomi manje očiti, ili čak minimalni, u usporedbi s opisom koji daje pacijent: blagi eritem, izraženije suha koža, ponekad lagano ljuštenje.

TOLERIANE ULTRA
– Svakodnevna njega za Vašu osjetljivu, netolerantnu kožu sklonu alergijama

Prva njega s Neurosensinom koja trajno oslobađa od svakodnevnog osjećaja neugode na koži sklonoj alergijama ili netolerantnoj koži. Smanjena je reaktivnost kože te je obnovljen dugotrajan osjećaj ugode na koži.

TROSTRUKA INOVACIJA:
1. izrazito umirujući učinak - trenutan i dugotrajan učinak olakšanja
2. izrazito visoka tolerancija - tolerancija testirana na koži sklonoj alergijama te vrlo suhoj koži sklonoj nadraživanju i svrbežu
3. izrazito čista formula - formula sa minimalnim brojem sastojaka, pročišćena od svih sastojaka koji bi mogli nadražiti kožu ili izazvati alergijsku reakciju.

TOLERIANE ULTRA formula predstavlja pravi podvig u formulaciji: krajnje minimalistička, beskompromisna i vrlo sigurna. Formula koja se svodi na bitno, koja sadrži minimalno sastojaka te koja je pročišćena od svih tvari koje mogu nadražiti kožu ili izazvati alergijsku reakciju.
Izrazito ugodna tekstura za kožu koja na sve reagira.
Bogata i kremasta, lako se nanosi i brzo upija u kožu, bez potrebe za utrljavanjem koje može pogoršati ekstremnu osjetljivost izrazito netolerantne i kože sklone alergijama. Trenutno hidratizira i umiruje kožu.
Nekomedogeno. Visoka tolerancija. Testirano na koži sklonoj alergijama.

MPC: 142,00 Kn