STAJLING ZA PETICU

Griješi li ona ikad: Skupocjeni stajling Melanije Trump nikoga neće ostaviti ravnodušnim

30.11.2018 u 11:43

Bionic
Reading

Kad je u pitanju moda prva dama SAD-a Melania Trump ne zna za pogreške, a svaki njezin outfit osmišljen je do posljednjih detalja

Lijepa Slovenka ponovno je očarala nevjerojatno dobrim stajlingom u kojem je sa suprugom Donaldom Trump krenula iz Washingtona u Buenos Aires na skup G20.

Dakako, Melania je i ovoga puta modno briljirala u outfitu koji je zaslužio samo najbolje ocjene.

Ljubiteljica klasičnih i ženstvenih komada koji laskaju njezinoj besprijekornoj figuri, zna začiniti look s odličnim detaljima što je i ovoga puta bio slučaj.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Atraktivnu prvu damu rođenu u Sevnici, pratili su pogledi dok se ukrcavala u predsjednički zrakoplov u kombinaciji koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

Melania je zablistala u elegantnoj pencil suknji upečatljive ljubičaste boje (Derek Lam) vrijednu 2500 dolara koju je iskombinirala s kožnatom jaknom proslavljenog Ralpha Laurena za koju treba izdvojiti vrtoglavih 5990 dolara.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Samo ova dva efektna odjevna komada vrijedna su više od 55 tisuća kuna, a stajling je podignula s velikim sunčanim naočalima i stiletticama u odgovarajućoj nijansi.

Predsjedničkom paru pridružili su se i Ivanka Trump, Donaldova kćer i savjetnica te njezin suprug Jared Kushner.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kako je najavljeno, Trumpovi će se u Argentini na samitu G20 u Buenos Airesu gdje su se okupili brojni svjetski lideri, uključujući domaćina, argentinskog predsjednika Mauricija Macrija i prvu damu Julianu Awadu, zadržati samo 48 sati.

Inače, Melania se našla na meti kritika zbog uređenja Bijele kuće, a osobito tamnocrvenih borova koji su kritičare podsjetili na nijansu odora koje nose sluškinje u kontroverznoj hit seriji 'Sluškinjina priča'.