izbor bez greške

Tko kaže da se morate odreći udobnosti radi stila? Ove sandale izgledaju tako dobro, a još ih je ljepše nositi

01.06.2022 u 09:14

Bionic
Reading

Nakon dvije pandemijske godine tijekom kojih su posebno bili traženi ležerni modeli cipela, visoke potpetice na velika vrata se vraćaju na modu scenu i doživljavaju svojevrsni preporod. Iako je želja za chic modelima itekako velika, pogotovo uz povratak vjenčanja i zabava, teško se oduprijeti osjećaju udobnosti u lakoće koraka. No, tko kaže da se morate i jednog od toga odreći?

Nakon dvije godine tenisica, tajica i trenirki itekako želimo garderobu osvježiti chic modelima. Ipak, u posljednje dvije godine itekako smo zavoljeli trend udobnih cipela, a nekima je teško, ako ne i nezamislivo provesti i sat vremena u štiklama od dvanaest centimetara. Srećom, tu su modeli cipela koji izgledaju tako chic, imaju petu, a uz to su tako udobni.

Bolovi u stopalima i žuljevi su prošlost s niskim petama, koji ove sezone dolaze u vrlo uzbudljivim modelima i tako chic izgledu koji podiže baš svaki stajling.

Od sandala sa širokom potpeticom, natikača i modela s kitten potpeticama, a pa do espadrila koje sa srednje visokom platformom postižu sasvim novu razinu udobnosti i stila – ovog ljeta itekako možete imati najljepše cipele sezone, bez žrtvovanja udobnosti.

  • +10
Sandale s niskom petom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije