PEUGEOT 208

Tko hoće novi 208?

08.05.2012 u 13:40

Bionic
Reading

Ne, ne dijelimo ga, ali ga možete osvojiti na 2 mjeseca tijekom ljeta zajedno s gorivom! Kako?

Povodom lansiranja 208ice, Peugeot organizira Let your body drive event na kojem možete osvojiti upravo njihov najnoviji model. Ovu subotu 19.svibnja u 17 sati ispred MSU moći ćete se zabavite se uz nastup Davora Gobca i Psihomodo Popa te zaplesati s drugim plesačima.

Na eventu vas čekaju iznenađenja, kao i pokloni za sve koji prisustvuju, a jedan sretnik ili sretnica osvojit će Peugeot 208 na 2 mjeseca tijekom ljeta i plaćeno gorivo!

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slijediti par jednostavnih koraka: prvo, morate doći na 208 event, ali to ste ionako mislili učiniti, zar ne? Zatim, uslikajte se na samom eventu te svoju fotografiju stavite na zid Let your body drive eventa na Facebooku. I onda? Čekajte presudu stručnog suca: jednog jedinog Davora Gobca. Objava je 20. svibnja.

Više informacija kako osvojiti atraktivnu 208icu i dobiti ostale nagrade možete naći na Peugeot Hrvatska Facebook stranici, a eventu se mogu priključiti svi koji žele sudjelovati u nagradnom natječaju, ali i prolaznici i oni koji ne žele propustiti ovaj inspirativni događaj.

Event je nastavak događaja koji se povodom lansiranja 208ice odvio krajem travnja u zarebačkom Arena Centru. Video kako je sve izgledalo možete pronaći na YouTube i Peugeot Hrvatska Facebook stranici. Glavni slogan 208ice je 'Neka te tijelo vodi', što je ujedno poziv da više slušamo i slijedimo svoje instinkte i emocije, a mi vas pozivamo da učinite upravo to 19. svibnja u 17 sati i dođete pred MSU!