ISTRAŽIVANJE STYLIGHTA

Tko bi rekao: Tenisice ovog brenda proglašene su najtraženijim modelom

07.03.2023 u 19:02

Bionic
Reading

Tenisice su vjerojatno najsvestraniji tip obuće koji možemo imati u ormaru, a s novom proljetnom sezonom na vidiku poznata modna tražilica Stylight otkrila je trenutno najtraženije modele u svijetu modnih konzumenata

Iako slove za trenutno najpopularniji model tenisica na modnoj sceni, legendarne Sambe brenda Adidas nisu se uspjele pozicionirati na listu pet najtraženijih tenisica u kategoriji ženske mode prema istraživanju Stylighta.

Top 5 najtraženijih tenisica u ženskoj modi

Hogan 'Interactive'

Talijanski brend Hogan predvodi listu najpopularnijih modela tenisica za žene ovog proljeća. Njegov model ‘Interactive’ u bež/sivoj boji trenutno je najklikaniji model ženskih tenisica na Stylightu, a riječ je o modelu nastalom kombinacijom antilop kože, tkanog materijala i kožnih umetaka. Jednostavan par tenisica, ali s elegantnim pomakom.

Gucci 'Rhyton'

Prepoznatljivi model ‘tatinih’ tenisica s potpisom talijanskog Guccija smjestio se na visoko drugo mjesto na listi. Takozvani Rhyton model od kože i s istaknutim logom Guccija svojom zdepastom siluetom daruje nenametljiv, sportski štih svakom stajlingu.

Christian Louboutin 'Vieira'

Posljednja model tenisica na pobjedničkom postolju stiže s potpisom Christiana Louboutina i nosi ime Vieira. Kako ističu iz Stylighta, riječ je o modelu koji je oličenje jednostavne elegancije. Bez upadljivog logotipa, kitnjastih boja, samo cool, čistog i nenametljivog izgleda, a tek kada hodate ili sjedite, primjetan je poznati crveni potplat brenda.

Veja 'Campo'

Da su tenisice s potpsiom francuskog brenda Veja i dalje relevantne na modnoj sceni potvrdila je ova Stylightova lista na kojoj se na četvrtom mjestu smjestio model Campo. Obožavane od strane poznatih dama poput Emme Watson i Meghan Markle, tenisice Veja stvorene su od veganske kože i duhu održive mode.

Nike 'Dunk Low'

Peto mjesto na listi trenutno najtraženijih tenisica u kategoriji ženske mode osigurao je Dunk Low model s potpisom američkog sportskog diva Nike. Ove godine u popularnosti su prešle legendarni model Air Force 1, prema navodima Stylighta, a njihova klasična, crno-bijela verzija redovito nestaje s polica trgovina.

NA ULICAMA KOPENHAGENA

Skandinavke zasjenile Francuskinje: Genijalni i tako nosivi stajlinzi koje ćete odmah željeti kopirati

Pogledaj galeriju