VRUĆE JE NA ŠPICI

Tko bi odolio ovako seksi preplanulim Zagrepčankama?

29.08.2012 u 09:46

Bionic
Reading

I dok ljeto broji svoje zadnje tjedne, zagrebačke ulice ponovno su preplavile zgodne cure koje vrativši se s plaža Jadrana izgledaju bolje no ikada. Preplanule, odmorene i odjevene u seksi ljetne krpice – tko bi im odolio!?

Zagrebačke ulice ponovno vrve lijepim djevojkama, a špica nikada nije izgledala ljepše. Nakon odmaranja, tulumarenja, kupanja i vrijednog sunčanja na obali Zagrepčanke su zablistale ljepše no ikada.

Preplanulu put istaknule su izazovnim modnim kombinacijama, a svijetle boje koje dodatno naglašavaju tu preplanulost apsolutni su must have. Zadnje ljetne dane i još uvijek visoke temperature djevojke su iskoristile da bi još poneku izazovnu ljetnu krpicu prošetale špicom.

Ima tu svega, od vrućih hlačica i uskih topića, pa sve do bijelih haljinica u kojima preplanule i vitke noge doista izgledaju zamamno. Nakon povratka sa sunčanih plaža apsolutni hit su kratke traper hlačice uz koje se kombinira uski topić cvjetnoga uzorka ili pak kakve jarke boje. No nisu ni haljinice zapostavljene, sve vrvi od nježnih bijelih do razigranih cvjetnih.

Ipak, neke djevojke već su posegnule za jesenskom garderobom pa su se, bez obzira na preplanulu put, prošetale u trapkama kombiniranima s kakvim slatkim ljetnim topićem ili majčicom. Kako li su samo seksi Zagrepčanke ovako preplanule i u ljetnim krpicama, pogledajte u našoj fotogaleriji!