TURNEJA PO AUSTRALIJI

Tjedan dana jurcanja bilo je previše, Meghan zbog trudnoće mora usporiti i više odmarati

21.10.2018 u 10:11

Bionic
Reading

Jedan od najuzbudljivijih tjedana, otkako se udala za princa Harryja, je iza Meghan Markle. Njihovo prvo zajedničko međunarodno putovanje ušlo je u drugi tjedan i čini se da je kraljevski par odlučio malo stati na loptu zbog trudnoće

Kako piše magazin People, Meghan je kraljevski odradila svoju prvu službenu turneju, no u drugom su tjednu odlučili malo smanjiti pretrpani raspored.

‘Zbog izrazito natrpanog programa vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odlučili su smanjiti broj obaveza idućih dana’, rekao je izvor za britanske medije.

Meghan (37) se navodno osjeća jako dobro, no preporučili su joj više odmora. Zato će planirane posjete skratiti kroz idućih sedam dana, a jednu je obavezu već preskočila. Princ Harry je podijelio medalje u biciklističkoj utrci u sklopu Igara Invictus, a predajući medalje obratio se natjecateljima i publici rekavši da mu se žena odmara kod kuće:

‘Trudnoća ima svoje zahtjeve.’

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što je službeno objavljeno da Meghan i Harry očekuju svoju prvu bebu, potvrđeno je da je ultrazvuk u 12. tjednu pokazao da se sve odvija po planu i da se bivša glumica osjeća dobro.

Nakon podjele medalja Meghan se ipak pojavila na svečanom prijemu u nedjelju poslijepodne koji je za njih organizirao australski premijer Scott Morrison. Meghan je za tu priliku odabrala crnu dolčevitu i traperice, a kombinaciju je ‘podigla’ sa svijetlim L’Agence sakoom.

FILMSKA KARIJERA

Neke od ovih filmova sigurno ste gledali, no jeste li u njima primijetili Meghan Markle

Pogledaj galeriju