INTERVJU O SVEMU I SVAČEMU

Tina Katanić otkriva kakvog supruga priželjkuje

05.06.2012 u 13:07

Bionic
Reading

Prekrasna Tina Katanić otkrila nam je kako je kao djevojčica punila dvoranu Vatroslav Lisinski, kako procjenjuje galebe koji joj se udvaraju te kakve muškarce voli

Tinu Katanić još samo nekoliko ispita dijeli od diplome Pedagoškog fakulteta, a budući da sve uveseljava činjenica da je na jambo plakatu s Liscom, Tina nam je otkrila kako je raduje što njezine plakate vole i žene.

'Drago mi je što Lisca izabire žene koje imaju obline. Puno žena mi kaže da vole to što nisam fotošopirana, natapirana, nego sam prirodna', rekla nam je intervjuu Tina koja voli kad muškarci ne pridaju veliku pažnju svom izgledu, nego vole dobro pojesti i popiti te da su sportski tipovi koji vole gledati tekme.

Tina je posebno ljuta na one koji se prema ženama ne odnose kako treba.

'Prema ženama se treba odnositi kao prema damama. Muškarci koji omalovažavaju, imaju ozbiljan problem i padaju mi u očima. Jadno mi je kad čujem da muškarac u društvu priča kako vara svoju ženu. Poznajem jednog obiteljskog prijatelja koji je pravi gospodin. On i nakon 50 godina braka zaljubljeno priča o svojoj supruzi. To i sebi priželjkujem', rekla nam je Tina.