ELEGANCIJA NA DJELU

Tijelo od milijun dolara: Sofia Vergara u pripijenoj haljini oličenje je ženstvenosti

05.04.2018 u 22:27

Bionic
Reading

Jedna od najljepših holivudskih glumica, Sofia Vergara, još jednom je dokazala da nema konkurenciju kada je u pitanju strateško naglašavanje oblina obavijenih u ženstveni i seksi stajling. Lijepoj glumici, poznatoj po prirodnim oblinama i egzotičnoj ljepoti, i ovog je puta pošlo od ruke ostaviti sve prisutne bez daha

Glumica Sofia Vergara plijenila je izgledom na premijeri znanstveno-fantastičnog filma 'Totalni kaos' u Los Angelesu, redatelja Brada Peytona, u kojem glumi i Vergarin suprug, Joe Manganiello. Poput prave supruge, lijepa glumica pružila je podršku svom odabraniku za kojeg se udala 2015. u Palm Beachu.

Vjerujemo kako zvijezda serije 'Okus krvi' nije zamjerila lijepoj brineti to što je skrenula svu pozornost na sebe, a kako i ne bi kada se i ovoga puta zanosna ljepotica uvukla u pripijenu midi haljinu sirena kroja s dubokim dekolteom, koja je u prvi plan stavila njezine bujne obline.

Crno-bijelu haljinu srcolikog dekoltea s ušivenim šljokicama kreirao je Michael Kors, a upravo je ovakav kroj haljine omiljen i čest odabir lijepe Kolumbijke koja sa godišnjom zaradom od 41,5 milijun dolara slovi za najplaćeniju TV glumicu.

  • +16
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zvijezda 'Moderne obitelji' upotpunila je stajling crnim Chloe Gosselin sandalama od baršuna s vrtoglavo visokim potpeticama i visećim naušnicama u obliku suze, a glamurozne lokne pratio je jednako glamurozan make up s naglaskom na crvenom ružu.

Inače, zanosna brineta priznala je kako nerijetko ima problema s odabirom odjeće za javna pojavljivanja, upravo zbog svog bujnog poprsja zbog kojeg uglavnom odabire uže modele haljina koje prate liniju tijela i do izražaja dovode njezinu liniju pješčanog sata.

  • +2
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia