IZABEL GOULART

Tijelo iz snova: Svi su se okretali za zanosnom Brazilkom

27.03.2018 u 10:48

Bionic
Reading

Victorijina anđelica Izabel Goulart bijeg od napornih poslovnih obveza potražila je u rodnom Brazilu gdje ovih dana uživa u suncu i morskim radostima na plaži Copacabana u Rio de Janeiru

Visoka i vitka 33-godišnja Brazilka uskočila je u mikro bikini koji joj stoji kao saliven pokazavši kako s razlogom nosi laskavu titulu vlasnice jednog od najboljih tijela među Victorijinim anđelicama.

  • +17
Izabel Goulart Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Klasični bikini s trokutićima i minijaturnim tangama bio je zasigurno prizor zbog kojeg su se okrenule mnoge muške, ali i ženske glave.

Seksi Izabel koja je sa 14 godina ušla u svijet manekenstva, ovaj jednostavni ljetni look upotpunila je sunčanim naočalima zlatnih okvira i zlatnim nakitom.

Zgodna Brazilka već je neko vrijeme u sretnoj vezi s njemačkim reprezentativcem, nogometašem Kevinom Trappom, a par dijeli zajedničku strast: putovanja pa kad god imaju priliku putuju skupa.  

Ljepotica se 2005. pridružila timu Victoria Secret'sa, a 2008. zamijenila je sunarodnjakinju Alessandru Ambrosio kao zaštitno lice brenda A/X Armani Exchange.

  • +32
Izabel Goulart Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nosila je revije mnogih poznatih dizajnera, a pojavila se i na naslovnicama prestižnih modnih časopisa poput Voguea, GQ, Marie Claire, Glamoura i Elle.

  • +15
Izabel Goulart Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U jednom je ranijem intervjuu Izabel otkrila kako je tajna dobrog izgleda u samopouzdanju.

  • +9
Izabel Goulart Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Ključ je u samopouzdanju. Ne ustajem svaki dan misleći da moram dobro izgledati, već se želim osjećati sretnom', izjavila je ova seksi brineta koja odlično govori tri jezika.