Kuća budućnosti uživo je još bolja!

Tijekom Dana otvorenih vrata stotine razgledale revolucionarnu Trex kuću

01.12.2017 u 10:56

Bionic
Reading

Na nedavno održanom Danu otvorenih vrata znatiželjnici i klijenti imali su prilike vidjeti opremljenu modularnu Trex kuću

Revolucionarni proizvod, ovo je dobra, zaokružena priča, štrumpfastična kuća, kuća budućnosti, bolja je i od moje kamene kuće, vrlo komforna, izgrađena od visokokvalitetnih materijala, promišljeno osmišljen i uređen interijer, ovo je bolje od svih očekivanja, bolje od prikaza i slike koju o Trex kući dajete na društvenim mrežama, mrežnoj stranici i u medijima, oduševljava, s ovom kućom dogodit će vam se ljubav na prvi pogled.

Ovo su tek neki od komplimenata i dojmova koje su nam na nedavno održanom Danu otvorenih vrata uputili znatiželjnici i klijenti koji su došli u razgled Trex kuće s namjerom da se uvjere u sliku koju šaljemo javnosti o našem proizvodu, ali i da potvrde svoju namjeru o kupnji ove jedinstvene kuće.

Trex kuća oduševljava jer se u svakom trenutku može prilagoditi potrebama vlasnika. Modularna je pa ju je moguće dograđivati što je osobito zanimljivo obiteljima koje rastu. Mladi je obožavaju jer u svega dan-dva mogu do vlastitog životnog prostora, a zažele li kuću mogu preseliti na neku drugu lokaciju. Kuća dakle ne samo da je modularna, već i mobilna i po tome je jedinstven proizvod u Hrvatskoj i šire.

Osobito dobra vijest je što za kupnju Trex kuće možete ishoditi kreditiranje po iznimno povoljnim uvjetima u Wüstenrot  stambenoj štedionici. Oni nude fiksnu kamatnu stopu od 3,99 posto cijelo vrijeme otplate kredita, bez vlastitih sredstava i bez zamjenske hipoteke.

Primjerice uzmete li kredit od 30 tisuća eura uz otplatu na 20 godina mjesečna rata koštala bi vas 198 eura.

Osim ovog noviteta na Danu otvorenih vrata pored oglednog primjerka Trex kuće veličine 30 kvadratnih metara, koju se već moglo razgledati, pokazali smo i njen dodatak - ulazni modul od 7,5 kvadrata, koji se ujedno može koristiti i kao manja soba za spavanje ili ured primjerice.

Predstavili smo i aplikaciju za pametne uređaje za upravljanje kućom zahvaljujući kojoj kućom možemo upravljati gdje god se nalazili.

Posebno zanimljiv estetski, ali i funkcionalni dodatak kojeg smo također predstavili su rolete na vanjskim stijenama kojima se također upravlja putem aplikacije.

Ukoliko ste propustili Dan otvorenih vrata posjetite nas u Pribislavcu. Pokazna Trex kuća nalazi se u ulici Zrinskih 2, kod tamošnjeg aerodroma. Svoj dolazak najavite na 0800 91 58, mail: info@trex-systems.com, ili u inbox naše Facebook stranice.

Rado ćemo vas povesti u razgled u terminu kojeg odaberete. Bit će vrijedno vašeg vremena.