MODNA LEKCIJA

Tetkasta Dolly, ugledaj se na Sunčicu Lalić

26.02.2010 u 10:29

Bionic
Reading

Iako je torbu platila 12.000 kuna, Dolores ne može pobjeći od atributa 'tetkasta' koji savršeno opisuje njezin izgled. Trebala bi se ugledati na Sunčicu Lalić, koja joj može držati modne lekcije

Sunčica Lalić i Dragan Jurilj pravi su primjer kako bi mladi bračni par trebao izgledati. Za razliku od Dolores Lambaše koja je četiri godine mlađa od nje, a izgleda puno starije, 33-godišnja Sunčica nosi torbu Prada, a njezin stajling, raspuštena kosa, uske čizme, kaput, ma sve, jednostavno odiše činjenicom da mlada dama ima stila.

Sunčica je i rodila, no vrlo je brzo vratila besprijekornu vitku liniju, a nije izgubila ni smisao za modu i odijevanje, dok se glumica još uvijek traži, ali nikako da nađe odgovarajući stil. Tako je još jednom potvrdila da novac ne igra presudnu ulogu kad je u pitanju odjeća.

     

Iako su se mediji naveliko raspisali o tome kako Dolores (28) ima Diorovu torbicu koja košta 12.000 kuna, uzalud joj sve kad sa svojih nepunih trideset izgleda tetkasto, kako bi popularno rekao Fashion Guru. Vjerojatno se glumica želi prilagoditi svom 66-godišnjem dečku Dikanu, ali čini se da je malo pretjerala.