VERA WANG

Teško je povjerovati da ima 74 godine: Čuvena dizajnerica ponovno je ukrala pozornost

16.02.2024 u 17:05

Bionic
Reading

Na gala večeri Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti ovoga tjedna posebnu pozornost osigurala je 'kraljica vjenčanica'

Dizajnerica Vera Wang obožava kršiti uvriježena pravila odijevanja za dame svoje dobi, a svojom pojavom na crvenom tepihu hotela Peninsula u Londonu i ovoga puta malo koga je ostavila ravnodušnim.

Wang, koja će ove godine napuhati 75 svjećica na rođendanskoj torti, obilježila je gala večeru BAFTA-e odjevena u drapiranu haljinu bijele boje, sa dodatkom kapuljače. Za dašak kontrasta pobrinula se detaljem crnih, odvojivih rukava, a u sličnom izdanju krajem prošle godine pojavila se na dodjeli nagrada CFDA.

  • +4
Vera Wang Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova modna ikona, poznata po svojim raskošnim vjenčanim kreacijama, čini se da je otkrila izvor mladosti, a nedavno je otkrila da se ne lišava brze hrane ili koktela s votkom.

'Jedem hranu iz McDonald'sa, apsolutno. Naručujem svaki dan, otprilike dva tjedna, a onda napravim promjenu', kazala je Wang američkom tabloidu Page Six u listopadu prošle godine.

Poznati lanac brze hrane, međutim, nije jedini na popisu Wang. Također ne krije zaluđenost krafnama iz Dunkin’ Donutsa, a marljiv rad vidi kao metodu ostajanja mladom.

'U suštini, radim gotovo cijeli život. Smatram da rad održava mladim i stimuliranim. Stvarno radim jako puno, odgojila sam dvije kćeri. Mislim da je zauzetost najbolji protuotrov [za] dobro zdravlje', izjavila je.

Godine 2020. zbog fotografije u sportskom grudnjaku narančaste boje i kratkih hlača od trapera, 74- godišnja dizajnerica postala je viralnom, prvenstveno zahvaljujući nevjerojatno mladolikom izgledu s približavanjem osmom desetljeću života.

U to je vrijeme Wang priznala je kako je bila 'potpuno šokirana' reakcijom javnosti na račun njezinog izgleda, rekavši tada obožavateljima da tajna njezine mladolikosti leži u 'poslu, spavanju, koktelu s votkom [i] malo sunca'.