NJEZINA TAJNA

Vera Wang zahvaljuje votki i hrani iz McDonald'sa na mladolikom izgledu i u 74. godini

23.10.2023 u 12:29

Bionic
Reading

Slavna američka dizajnerica Vera Wang i dalje šokira svijet svojom nevjerojatno vitkom figurom i mladolikim izgledom iako će za nekoliko mjeseci proslaviti 75. rođendan, a sada je otkrila i čemu može zahvaliti na tome

Čini se kako je Vera Wang pronašla fontanu mladosti, jer i u 74-oj godini života izgleda nevjerojatno mladoliko te uz to ima i iznimno vitku figuru. Ono što je najbolje od svega je da za razliku od drugih ona se ne odriče ničega.

Dapače, kako je otkrila upravo joj je fast food omiljena hrana, koju ne propušta, baš kao ni koktele na bazi votke.

  • +2
Vera Wang Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR IMAGES / RON ADAR|M10S / INSTAR IMAGES / RON ADAR|M10S / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

'Obožavam McDonald's. Naručujem ga svakog dana, po dva tjedna u komadu, a onda malo promijenim', otkrila je slavna dizajnerica, omiljena mladenkama diljem svijeta, koje žele baš u njezinoj vjenčanici izreći 'sudbonosno da'.

No, nije McDonald's jedini 'njezin grijeh'. Isto tako obožava naručivati u Dunkin' Donutsu, poznatom u Americi po slasnim i visokokaloričnim krafnama. 'Obožavam one punjene kremom i umočene u šećer', rekla je Vera Wang i dodala:

'To je nešto poput želea od krafni, no umjesto toga je unutra krema od vanilije. Obožavam ružičasti posip isto tako.'

slavna dizajnerica

Prkosi godinama: Za koji dan slavi 74. rođendan, a na crvenom tepihu pozira u topiću

Pogledaj galeriju

Iako se nezdravo hrani, te uživa u ispijanju alkohola, Vera Wang se ni u osmom desetljeću života, kako je već i otkrila, ne odriče posla. Upravo posao smatra najzaslužnijim što i dalje izgleda tako dobro i sretno.