metalik sjaj

Teško im je odoljeti: Ovakve veste garantirano podižu baš svaki stajling

23.10.2023 u 20:00

Bionic
Reading

Neki od najomiljenijih brendova ove sezone donose nam novi trend džempera s metalik sjajem

Udobni džemperi i ove će sezone uživati veliku popularnost i biti nezaobilazan komad svake garderobe, a među hit modelima nalazi se i jedan pomalo neuobičajen.

Opće je poznato to da basic džemperom ne možete pogriješiti, a ako vam dosade klasični jednobojni dizajni, neodoljiva opcija su chic modeli na pruge, koje desetljećima favoriziraju Francuskinje.

No ove sezone u ponudi najpoželjnijih brendova te high street modnih trgovina poput Zare i Manga sve je veći broj modela s efektnim metalnim sjajem.

Ovaj trend uspješno se oslanja na veliku popularnost koju trenutno ima metalik obuća te se ovakvi džemperi nepogrešivo stiliziraju upravo uz srebrne ili pozlaćene modne dodatke.

Primjerice, Zara donosi vrlo upečatljiv zlatni model s okruglim izrezom i dugim rukavima koji će garantirano podići baš svaku kombinaciju. S druge strane, Mango ima model s tradicionalnim pletenim motivima, ali u bakrenoj, zlatnoj i srebrnoj boji.

Koji god birali, nema sumnje da ćete u njemu zablistati i uspješno se istaknuti, noseći jedan od hrabrijih trendova jesensko-zimske sezone.