ultimativni model

Najtraženiji džemper sezone: Nosi se uz sve, a jedan detalj čini ga posebnim

11.10.2023 u 08:59

  • +2

Jennifer Garner

Izvor: Profimedia / Autor: ERIC KOWALSKY / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Jesen je vrijeme udobnih i toplih džempera, a jedan od najtraženijih modela bit će onaj sa zatvaračem. Nosiv jednako efektno uz suknje, traperice i omiljene tajice, ovaj džemper je ultimativni dodatak u garderobi

Jesen je mnogima omiljeno godišnje doba kada je u pitanju moda jer otvara velike mogućnosti za kreativnost. Slojevito odijevanje, čizme i modni dodaci podižu jesenske stajlinge na potpuni novu razinu. No, odličan jesenski look ne mora nužno biti neobičan i složen.

Nedavno je to dokazala i glumica Jennifer Garner pokazavši je jednostavan stajling koji se sastojao o svega četiri komada, ali vrhunski odabrana. Tako je glumica uz vječne crne tajice, tenisice i crnu torbu kombinirala džemper sa zatvaračem koji se pokazao zvijezdom ovog stajlinga.

Naime, za hladnijih dana teško da i jedan drugi komad može zasjeniti udobne džempere, a ova sezona u fokus stavlja brojne trendi modele. Osim modela s rupičastim pletivom, vrlo su popularni i džemperi s kragnom te oni u ružičastoj boji, no pri vrhu liste najpoželjnijih modela nalazi se još jedan model - pleteni džemper s patentnim zatvaračem.

Džemperi s patentnim zatvaračem ili patentnim zatvaračem na ovratniku bit će posebno popularni 2023. godine. A Jennifer Garner nosila je upravo takav model koji osvaja sportskim i casual izgledom u isto vrijeme. Prema predviđanjima modnih znalaca džemperi s patentnim zatvaračem jedan su od najvećih trendova po pitanju pletiva ove jeseni i zime. Ovi modeli sa patentnim zatvaračima posebno su popularni jer čine džemper malo zanimljivijim. Osim toga, u posebno hladnim danima, ovaj džemper se može zakopčati i u jednom potezu imate toplu dolčevitu, kao stvorenu za hladne dane.

Džemperi sa zatvaračem Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo