vjenčanje u veneciji

Teško da može romantičnije od ovoga: Poznata sportašica oduševila je prekrasnom vjenčanicom koja je oličenje klasične elegancije

28.08.2022 u 21:27

Bionic
Reading

Svjetska prvakinja u slobodnom stilu Federica Pellegrini i njezin trener Matteo Giunta ovog vikenda izrekli su sudbonosno 'da', a za lokaciju svog dana odabrali su Veneciju. Romantični prizoru privukli su brojne prolaznike, a mladenka je zablistala u prekrasnoj, klasičnoj vjenčanici

Talijanska plivačica Federica Pellegrini i njezin trener Matteo Giunta u romantičnom okruženju prekrasne Venecije zavjetovali su se na vječnu ljubav.

Ulicama rodnog grada talijanske sportske legende par je prošetao do crkve Sv. Zaharija gdje je održana ceremonija vjenčanja. Među gotovo 160 gostiju našla su se i neka poznata kao što su Luca Cordero di Montezemolo, koji je bio predsjednik momčadi Ferrari gotovo četvrt stoljeća; Giovanni Malago, čelnik Talijanskog olimpijskog odbora; televizijski voditelj Enzo Miccio, koji je poznat po svom radu na programu Wedding Planners i bio je zadužen za organizaciju ovog vjenčanja.

  • +18
Federica Pellegrini i Matteo Giunta Izvor: Profimedia / Autor: Matteo Chinellato / ipa-agency.n / PA Images / Profimedia

34-godišnja mladenka izgledala je nevjerojatno romantično u spektakularnoj bijeloj vjenčanici čiji je dugi šlep i veo do oltara nosilo njezinih pet djeveruša odjevenih puder rozim haljinama, također vrlo elegantnim kreacijama. Baš kao i njezin stil, Federicina haljina je bila jednostavna i bez pretjeranih ukrasa.

Riječ je o dugoj bijeloj svilenoj haljini čiji dizajne potpisuje Nicole Cavallo, a imala je sve elemente klasičo elegantne i nepogrešivo romantične vjenčanice – spuštena ramena, damski istaknut struk, sitne tkaninom prekrivene gumbe koji su se spuštali niz leđa te bogatu, volumioznu suknju.

Bio je to nepogrešiv odabir, čista ljubav svih klasičarki. Mladenka je dodala i efektan retro prizvuk te je do nosila sunčane naočale bijelih okvira, a pred crkvom ih je skinula te na glavu stavila voluminozni bijeli cvijet pričvršćen na dugački izvezeni veo.

Mladence je pred crkvom dočekalo okupljeno mnoštvo, a sama mladenka je bila vidno ganuta. Do oltara ju je dopratio njezin otac, a ceremoniju je predvodio nadbiskup Antonio Genovese, župnik Montebellunea koji mladenku poznaje od djetinjstva.