NOSI SE ASICS

Tenisice ovog pomalo zaboravljenog brenda sada dominiraju stajlinzima trendseterica

16.03.2023 u 13:05

Bionic
Reading

Sve što odluči odjenuti američka it djevojka Hailey Bieber uskoro poprimi titulu velikog trenda, a ovih dana na ulicama Los Angelesa ponudila je novu interpretaciju trenda athleisure

Od preppy izgleda sa sportskim detaljima do glamuroznih silueta za crveni tepih, američka it djevojka pokazala se pravim modnim kameleonom. Nakon što je dan nakon Oscara osvanula u retro izdanju s polo majicom brenda Loewe, najnovijim stajlingom naglasila je već dobro prihvaćene trendove, ali i otkrila nadolazeće.

Američka trendseterica nakratko se oprostila od sportskih lookova inspiriranih princezom Dianom, uskočivši u jogger hlače upotpunjene najpoželjnijim komadima trenutka.

Njezin odabir modnih dodataka činile su minijaturne sunčane naočale brenda Saint Laurent, dok se po pitanju torbice odlučila za crnu verziju nanovo popularne torbice Wander s potpisom brenda Miu Miu.

U širokoj paleti boja, ovaj modni dodatak posljednjih mjeseci uvjerljivo dominira stajlinzima brojnih ljubiteljica mode, baš kao i tenisice s potpisom brenda Asics.

Osnovan davne 1977. godine u Japanu, ovaj brend poznat je po stvaranju različite sportske opreme dizajnirane za širok spektar sportova, a njihovi modeli tenisica postali su must-have predmetom na streetwear sceni.

Kao u slučaju legendarnih Sambi brenda Adidas, za novu popularnost tenisica Asics, točnije modela iz linije Gel-Lyte, brojni vide krivca u dizajnerskim suradnjama koje ne prestaju stizati, a danas čine glavnu konkurenciju tenisicama slične, tehničke estetike s potpisom francuskog Salomona.

Salomon tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije