OLIVIA Rodrigo

Tek joj je 18: Postala je novom modnom influencericom, a sve zahvaljujući ovom izdanju u Bijeloj kući

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 22.07.2021 13:36
  • Objavljeno 22.07.2021 u 11:29
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Osim što se posljednjih mjeseci nalazi u samom vrhu glazbenih ljestvica, američka pjevačica Olivia Rodrigo može se pohvaliti velikim modnim utjecajem, a koji je do posebnog izražaja došao tijekom njezina nedavnog posjeta Bijeloj kući

Nakon što je početkom veljače napunila 18 godina, Olivia Rodrigo prihvatila je ulogu glavne ambasadorice kampanje za promicanje cijepljenja kod mladih protiv Covida-19. Tim je povodom osvanula u Bijeloj kuću, a u kojoj je imala priliku održati prigodan govor i susresti se s novoizabranim američkim predsjednikom Joeom Bidenom.

  • +4
  • +1

Olivia Rodrigo

Izvor: Profimedia / Autor: Adam Schultz/White House / Zuma Press / Profimedia

U jednim od svojih brojnih intervjua, američka glazbena senzacija otkrila je kolika je obožavateljica vintage komada iz second hand trgovina, a navedeno je potvrdila i svojim stajlingom za Bijelu kuću.

U njoj se pojavila u ružičastom vintage kompletu s potpisom Chanela, a kako naglašava Lyst u svom novom izvještaju, pretrage vintage Chanelovih komada porasle su za 200 posto.

Uz njega, nosila je tanki srebrni remen s natpisom Chanel, a potražnja za istim i sličnim verzijama iz tjedna u tjedan bilježi porast pretraživanja od 121 posto.