CHIC DODATAK

Ova upečatljiva ogrlica bit će najveći hit sezone

18.02.2024 u 17:17

Bionic
Reading

Taylor Swift i Rihanna, glazbene ikone prepoznatljivog modnog stila, među prvima su s velikim entuzijazmom prigrlile neobičan accessoire koji nikako ne može proći nezapaženo

Nesvakidašnja ogrlica s minijaturnim satom novi je modni hit koji će dominirati ovom sezonom, a viđat ćemo je posvuda.

Taylor Swift je na nedavnoj dodjeli Grammyja upotpunila elegantnu bijelu haljinu bez naramenica takvom ogrlicom, a ona se savršeno uklopila u njezin glamurozni look, za koji je dobila samo pohvale.

Za sličnu se ogrlicu odlučila i Rihanna prilikom gostovanja na prvoj reviji Pharrella Wiliamsa na čelu muške kolekcije Louis Vuitton.

Uvijek sjajno odjevena RiRi bila je mamac za poglede u zanimljivom plavom izdanju, obogativši svoj chic look dijamantnim nakitom i cool ogrlicom s minijaturnim satom.

S obzirom na događaj koji se pripremao u srcu sjedišta Louis Vuittona, Rihanna se obratila kući Jacob & Co s namjerom da osmisli statement komad nakita za reviju Pharrella Williamsa.

Draguljar poznat po tome što se oslobodio konvencionalnih standarda i njegova uloga trendsetera, posebno u Hip Hop svemiru, nastavlja pomicati granice visokog nakita . Zajedno su uspjeli razviti Watch Choker . Brilliant Flying Tourbillon sat od bijelog zlata i optočen s ukupno 368 dijamanata, rekonstruiran je za nošenje kao ogrlica.

Kako ličnosti potvrđuju povratak ogrlice sa satom?

Od prstenja preko ovjesa do narukvice za gležanj, satovi se iznova izmišljaju i njihov uspjeh raste. Dokaz s Emmom Chamberlain na reviji Miu Miu proljeće-ljeto 2024. Modna stručnjakinja pokazala je vintage sat ukrašen kožnom ogrlicom. Dragulj je upotpunio pametno dizajniran izgled inspiriran školskim djevojkama .Džepni satovi i satovi s privjescima bili su norma sve do 20. stoljeća. Prvi sat koji se nosio na ruci pojavio se 1810. s prvim ručnim satom koji je dizajnirao Breguet za Caroline Murat , kraljicu Napulja i sestru Napoleona. Upravo su vojnici iz Prvog svjetskog rata pridonijeli povećanju popularnosti ovih praktičnih modela koji vam daju naslutiti koliko je sati na prvi pogled. Danas sat odbacuje svoj funkcionalni karakter kako bi bio izložen kao komad nakita. Mnoštvo draguljarskih i urarskih kuća smišlja neočekivane satove. Citirajmo između ostalih Choparda , Piageta , Chanela , Jaegera LeCoultrea koji otkrivaju avangardne komade na raskrižju dviju industrija.

Taylor Swift nosi ogrlicu sa satom na dodjeli nagrada Grammy 2024.

Nedavno je Taylor Swift potvrdila trend na dodjeli nagrada Grammy 2024 . Događaj se svake godine s nestrpljenjem iščekuje. Američka ceremonija okuplja najpoželjnije umjetnike, koji se natječu u modnoj kreativnosti, poput Taylor Swift koja je za Midnights nagrađena Grammyjem za najbolji album . Pjevačica se na crvenom tepihu pojavila u besprijekornoj Schiaparellijevoj haljini koju je nosila uz operne rukavice i sandale od ebanovine. Umjetnik je predstavio set nakita od bijelih i crnih dijamanata, uključujući i ogrlicu za sat. Vrat joj je krasio četvrtasti brojčanik s dragocjenim brilijantima pričvršćenim na ogrlicu od pavé karika. S obzirom na pomamu koju Taylor Swift izaziva kako na glazbenoj tako i na modnoj sceni, trend će zasigurno biti jedan od najpraćenijih u sljedećih dvanaest mjeseci.