VJEŠTO SPOJILA DVA TRENDI KOMADA

Tatjana Dragović prošetala je Dubrovnikom u izazovnoj mini haljini, a u ruci je nosila minijaturnu torbu koju svi priželjkuju

07.08.2020 u 18:21

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka i bivša supruga Gorana Ivaniševića, danas poduzetnica Tatjana Dragović zagrebačke ulice zamijenila je onima u gradu podno Srđa. Lijepa Tatjana u Dubrovniku odmara s dugogodišnjim partnerom, glazbenikom Vlahom Arbulićem koji je rodom iz Konavala. Kako to obično biva na ljetovanju, po danu uživaju na plaži, a kada padne mrak valja prošetati po gradu i pokazati se

Centrom grada, u večernje sate, Tatjana Dragović je prošetala dotjerana od glave do pete. Vjerojatno se uputila na neku ukusnu večeru u društvu svog 12 godina mlađeg partnera i oca najmlađe kćerkice Luce, Vlade Arbulića. Večernji izlazak bivša manekenka zabilježila je fotografijom s idealnom pozadinom - dubrovačkim zidinama.

U pozadini se vidi zapadni ulaz u dubrovački stari grad, dok lijepa Tatjana pozira u provokativnoj bijeloj mini haljini dubokog dekoltea koja je u prvi plan stavila njene duge, preplanule noge koje je Tatjana dodatno izdužila zlatnim sandalama na petu.

Riječ je o haljini 'Bahia' s potpisom brenda Jacquemus, koja se prodaje po cijeni od 2700 kuna. Od lansiranja u prodaju 2017. godine uspjela je u potpunosti osvojiti naklonost brojnih slavnih ljepotica, uključujući Emily Ratajkowski, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Alessandru Ambrosio i Rosie Huntington-Whiteley.

Čini se kako je Tatjana velika ljubiteljica dizajna s potpisom dizajnera Simona Portea Jacquemusa, obzirom da je cjelokupan stajling za izlazak u grad upotpunila i trendi torbicom 'Le Chiquito' koja nosi potpis ovog talentiranog dizajnera, a koja je prošle godine proglašena jednom od najpoželjnijih dizajnerskih komada.

Istu torbicu u svom ormaru imaju gotovo sve vodeće modne blogerice i influenecerice, a lista slavnih trendseterica koje vole ovu torbu je poduža. Identičnu torbicu u koju stanu tek slušalice, žvakaće i nešto novaca imaju i pjevačica Jelena Rozga te influencerica Sonja Kovač.