ALESSANDRA AMBROSIO

Nitko ne nosi najvruće trendove poput nje: Zanosna Brazilka servirala ljetni stajling bez greške

15.08.2021 u 12:39

Bionic
Reading

Slavna Viktorijina anđelica posljednjih mjeseci puni medijske stupce vezom s kolegom iz modeling industrije, Amerikancem Richardom Leejem. Tijekom romantičnoga izlaska u poznati restoran Nobu na Malibuu, 40- godišnja Alessandra plijenila je pozornost trendovskim stajlingom od glave do pete

Na plaži, crvenom tepihu ili gradskim ulicama, slavna brazilska manekenka redovito dokazuje s kojom lakoćom nosi najveće trendove trenutka, a navedeno je potvrdila i prilikom romantičnog izlaska s novim partnerom.

Dežurnim paparazzima par nije uspio promaknuti, a Alessandra ih je počastila izdanjem kojim je dominirala zelena haljina od pletiva sa zavodljivim prorezom na torzu.

  • +3
Alessandra Ambrosio i Richard Lee Izvor: Profimedia / Autor: RMBI/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zahvaljujući ovom trendovskom detalju, trbušnjaci poznate Brazilke uspjeli su se posebno istaknuti, a već dovoljno efektnu haljinu učinila je dodatno zanimljivom promišljenim odabirom dodataka i obuće.

Uz nju nosila je decentan nakit i slamnatu torbicu clutch ukrašenu zlatnim i drvenim remenom, a po pitanju obuće odlučila se za jedne od najpoželjnijih, dizajnerskih sandala sezone.

  • +5
Sandale od rafije Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Riječ je o modelu sandali od rafije s potpisom britanskog dizajnera Daniela Leeja na čelu modne kuće Bottega Veneta.

Naravno da su ove sandale netom nakon lansiranja postale predmetom žudnje zaljubljenica u modu, a zahvaljujući high street brendovima poput španjolska Zare, ove sezone zaradile su i svoje jeftinije verzije.