Kraljica nota i stila

Tanga bikini i neobične kreacije: Zgodna Kosovarka u nikad izazovnijim izdanjima 'zapalila' internet

26.08.2022 u 21:48

Bionic
Reading

Lijepa, mlada i perspektivna britanska pjevačica s korijenima s Kosova godinama zapalila je svijet svojim glasom, ali i stasom. Postala je kraljica pop-scene i nova modna ikona koja diktira što odjenuti za izlazak, s čime kombinirati traperice, kakav model tenisica kupiti i kakvu frizuru složiti

Dua Lipa na Instagramu je u najnovijoj objavi pokazala više zavodljivih snimki na kojima je pozirala u oskudnom bikiniju ponosno ističući zavidnu figuru.

Za vruće fotografije koje je podijelila pretpostavlja se da su nastale na dan njenog 27. rođendana kojeg je proslavila prije nekoliko dana. Dua je i ovog puta svojim fanovima oduzela dah božanskom linijom u šarenom bikiniju neobičnog kroja s tankim zlatnim lancem i prozirnoj haljini s prorezima koju je odjenula bez grudnjaka ali i lepršavim hlačama cvjetnog printa koje je uparila sa svijetlo ružičastim pareom zavezanim oko vrata.

Njene odjevne kombinacije spoj su odjevnog predmeta retro stila i hit komada. Zbog svojih lookova postala je ikona stila i inspiracija mnogim dizajnerima. Obožava šljokice, kristaliće i izazovne haljine koje naglašavaju njezin seksepil, a ne libi se provocirati javnost ni seksi opravicama u kojima nastupa na pozornici. Od kad je na sceni postala sinonim za odličan modni ukus, ali i uspješne singlove.

  • +3
Dua Lipa Izvor: EPA / Autor: DAN HIMBRECHTS