STATEMENT PRIMJERAK

Ni Dua Lipa nije odoljela ovim cipelama koje izgledom nadmašuju salonke

30.03.2022 u 09:16

Bionic
Reading

Kolika je ljubiteljica Y2K modne estetike, jedna od najvećih pop zvijezdi današnjice svojim zadnjim casual izdanjem ponovno je imala priliku potvrditi

Poput slavnih sestara svog bivšeg dečka Anwara Hadida, pop zvijezda Dua Lipa velika je pristalica trendova kakvi su modnom scenom drmali 90-ih godina i početkom milenija, a navedeno je i ovoga puta dokazala.

Dežurnim paparazzima nije uspjela promaknuti na ulicama Los Angelesa kojim se prošetala u crnim komadima od glave do pete.

  • +2
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inspirirana Y2K estetikom, ali i muškim ormarom, 26-godišnja ljepotica kreirala je zavodljivo izdanje stvoreno crnim prslukom koji je uz hlače širokih nogavica nosila u formi topića.

Uz torbicu na rame po uzoru na popularne modele s početka milenija, ovo izdanje finiširala je statement modelom slingback cipela s potpisom talijanskog Guccija.

U odnosu na sestrinske salonke, slingback cipele karakterizira otvoreni dizajn pete, a posljednjih godina najpoželjnijim verzijama pokazale su se one s dodatkom minijaturne pete kitten, za kakvu se odlučila i zgodna Kosovarka.

Odabrani GG model stiže s logotipom Guccija stvorenog od sjajnih cirkona, čime predstavlja idealan model obuće u duhu trendova s početka milenija, a u prodaji se nalazi po cijeni od oko osam tisuća kuna.