'MLADA DONATELLA'

Dua Lipa sve je zadivila izdanjem u kultnoj haljini iz 90-ih

04.04.2022 u 09:42

Bionic
Reading

Nakon što je protekle godine u Milanu otvorila reviju modne kuće Versace, jedna od najvećih pop zvijezdi današnjice za dodjelu nagrada Grammy zavirila je u bogatu arhivu ovog kultnog brenda i brojne zadivila vintage izdanjem na crvenom tepihu

Uspješna suradnja između modne kuće Versace i Dua Lipe sinoć je došla do punog izražaja. Na 64. dodjeli glazbenih nagrada Grammy, 26- godišnja zvijezda ukrala je svu pozornost u haljini bogate povijesti.

  • +3
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Predstavljena 1992. u jesenskoj kolekciji brenda, kada ju je nosila Naomi Campbell, haljina viđena na Dui nosi naziv 'Miss S&M', a te ju je godine nosila i sama Donatella Versace na balu Met Gala.

Iste godine u njoj se na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards pojavio legendarni supermodel Cindy Crawford, a slične verzije ove prepoznatljive haljine viđene su na brojnim slavnim damama, poput reality zvijezde Kim Kardashian, koja je minijaturnu verziju ove kultne haljine nosila 2018. godine nakon zlatnog izdanja na Met Gali.

Osim u kultnoj haljini brenda Versace, Dua je na crvenom tepihu osvanula s novim imidžem u znaku duge plave kose, a zbog čega su ju brojni prozvali 'mladom Donatellom'. Za njezino besprijekorno izdanje na crvenom tepihu Grammyja i ovoga puta pobrinuo se stilist Lorenzo Posocco, zaslužan za brojna nezaboravna izdanja pop zvijezde.

MODNa RASKOŠ

Od elegantnih do suludih stajlinga na crvenom tepihu: Pogledajte sve haljine s ovogodišnje dodjele Grammyja

Pogledaj galeriju