HALJINA GOLIH LEĐA

Tamara Garbajs blistala u šetnji s Markom Vrdoljakom

14.07.2010 u 13:41

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica uslikana je u šetnji gradom sa sinčićem i novim odabranikom, redateljem Markom Vrdoljakom, a u ležernoj odjevnoj kombinaciji izgledala je bolje no ikad

Glumica Tamara Garbajs unatoč vrućini provela je prijepodne u obilasku uzavrelog zagrebačkog centra. U šetnji s dvoipolgodišnjim sinčićem pridružio joj se i njezin novi odabranik, redatelj Marko Vrdoljak. Male tehničke poteškoće s dječjim kolicima, koje su zatekle par u razgledanju izloga, nije pokvario raspoloženje lijepoj plavuši.

Baš naprotiv, čini se da nova ljubavna idila pozitivno utječe na njezin izgled, pa je blistala u jednostavnoj odjevnoj kombinaciji. U laganoj pamučnoj haljini otvorenih leđa i bez trunke šminke, Tamara je pokazala svoju vitku figuru i prirodan izgled koji joj odlično stoji. Iako njezina karijera svedena na uloge u sapunicama 'Ljubav u zaleđu' i 'Obični ljudi' ne napreduje jer se posvetila majčinstvu, na svim drugim planovima ima razloga za zadovoljstvo.

Naime, nekoliko mjeseci nakon medijski eksponiranog razvoda, sve se dobro riješilo: njezin bivši suprug Hrvoje Šintić unajmio je novi stan u blizini njihovog bivšeg stana kako bi što češće viđao sina, a glumica se preselila u Vrdoljakov stan. Tako je novi početak proljepšao i inače atraktivnu glumicu.