t-bar modeli

Tako udobne: Neodoljive 'staromodne' cipele vraćaju se u punom sjaju

10.03.2024 u 11:14

Bionic
Reading

Cipele s remenčićima u obliku slova T preko rista toliko su udobne da ćete ih s guštom nositi od jutra do mraka i to uz baš sve kombinacije

Ako ste među onima koji smatraju T-bar cipele staromodnima, najnoviji modeli vodeći modnih kuća u trenu će vas razuvjeriti i potaknuti da što prije nabavite svoj otmjeni par.

Ove elegantne cipele uživale su veliku popularnost od 20-ih do 40-ih godina prošlog stoljeća, kada su bile neizostavan izbor svake modno osviještene žene, a narednih desetljeća sve su više padale u drugi plan.

Retro tenisice koje ćemo posvuda viđati Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Ipak, status modnog klasika koji ne poznaje promjene trendova osigurale su im chic Francuskinje, a one se baš nikad nisu odrekle ovih udobnih i praktičnih cipela koje se tako lako nose uz sve komade - od ravnih traperica, preko midi suknja, do zavodljivih malih crnih haljina.

I dok su ostale jedan od najpoželjnijih komada u stajlinzima ulične mode Pariza, diljem svijeta tek su se nedavno počele pojavljivati kao otmjene cipele koje se pokazuju kao nepogrešiv odabir u svim prigodama.

Za to su najzaslužniji Chanel i Dolce & Gabbana oživjevši T-bar cipele u klasičnoj interpretaciji te naglašavajući njihovu gracioznu siluetu i ženstvene remenčiće duž rista, koji ne samo da izgledaju iznimno senzacionalno, već i čvrsto drže stopalo na mjestu garantirajući neopisivu udobnost i ako birate modele s visokom petom.

Za razliku od ovih modnih kuća, koje su ostale vjerne izvornom dizajnu, Etro se odlučio za avangardni stil visokih platformi i debljih lakiranih remenčića u obliku slova T, koje je predstavio u raznim all black kombinacijama, naglašavajući njihovu bezvremensku eleganciju.

Korak dalje otišao je Versace i dizajnirao model s visokim vezicama, predstavljajući T-bar cipele u posve novom svjetlu.

Od modela niskih potplata do vrtoglavih peta, od klasičnih crnih do zavodljivih zlatnih dizajna, od onih s jednim remenčićem do modela isprepletenih senzualnim linijama - koji god stil birali, možete se osloniti na cipele koje će vam od jutra do mraka garantirati udobnost i elegantan look bezvremenske ljepote.

  • +7
T-bar cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo