pokušajte odoljeti

Ravne i udobne, ovakve cipele bit će najtraženije, a tako dobro idu uz traperice

25.02.2024 u 18:06

Bionic
Reading

Kako se približavamo proljeću, vrijeme je za pametnu rotaciju garderobe koja prati trenutnu modu i istovremeno održava njenu bezvremensku struju. U novoj sezoni nastavlja se dominacija crvene, a cipele u ovoj boji tako dobro idu uz traperice

U modnim krugovima, punim vrućih trendova, slojevitog odijevanja začinjenog uzorkom leoparda i sivim kardiganima s okruglim izrezom, it djevojke i diktatorice trendova u posljednje vrijeme donose pametne odluke o obući, od kojih su mnoge proizašle iz većih novosezonskih trendova.

A najotmjeniji od svih je trend ravnih crvenih cipela. Uz sve veću sklonost ravnim modelima koji u drugi plan guraju visoke potpetice, oni crveni upotpunjuju dnevne stajlinge svojom upečatljivom bojom, stvarajući svjež završni dodir koji može oživjeti gotovo svaku odjeću.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Već smo imali prilike vidjeti kako crvene balerinke dominiraju posljednjih mjeseci, ali ove sezone predvodnice trendova idu korak dalje i kupuju ravne crvene cipele u svim njihovim oblicima.

Od čvrstih mokasinki do uskih slingback sandala i živopisnih tenisica, trend crvene obuće pronašao je mjesto u brojnim modnim ormarima.

Osim toga, čili crvena bila je ključni trend po pitanju odjeće i torbi u posljednje dvije sezone. Stoga modni znalci predviđaju da će se do završetka mjeseca mode u ožujku potvrditi da crvena itekako ostaje snažan trend za jesen/zimu 2024./2025.

Osim uz jednostavan izgled koji uključuje traperice i majicu kratkih rukava, trend ravnih crvenih cipela dobro će stilizirati bijele pamučne haljine i lagane lanene hlače u ljetnim danima.

  • +7
Crvene cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo