trendi frizura

Tako jednostavno, a tako efektno: Ovoga proljeća svi će nositi kosu skupljenu u niski konjski rep, a evo i zašto

09.03.2022 u 13:14

Bionic
Reading

Bez obzira na vladajuće beauty trendove, neke stilovi oblikovanja kose nikada ne izlaze iz mode, jedan od vodećih je niski konjski rep koji bi vrlo lako mogao postati vaša omiljena frizura za proljetne dane pred nama. Naime, ova chic frizura koja se oblikuje bez puno napora nesumnjivo će zavladati stajlinzima ulične mode

U potrazi ste za vrlo chic frizurom koja osim što sjajno izgleda, ujedno je i laka za oblikovanje? Bez duge i mukotrpne borbe s četkom i fenom želite savladati neukrotivu kosu i imati sjajnu frizuru baš svaki put?

Kosa skupljena u niski konjski rep mogla bi riješiti sve probleme s frizurom, a ako imalo sumnjate u atraktivnost ove frizure, brojni chic primjeri vrlo lako će vas uvjeriti.

Kosa zavezana i niski konjski rep kreirana elegantan, nenapadan izgled, a uz o daje licu, posebice liniji čeljusti jasnu definiciju. Rep zavezan na potiljku brza je i praktična, no ništa manje moderna frizura. Upravo jednostavnost ove frizure omogućuje joj da bude raznolika i uzbudljiva za svaku prigodu.

Izgled 'podignite' dodacima

Kako biste običnom i pomalo neupadljivom konjskom repu dali malo drugačiji izgled, poigrajte se različitim dodacima i cjelokupnom izgledu dajte svoj osobni pečat. Budite romantične s mašnom ili odvažne s vrpcom omotanom oko kose.

S pletenicom

Frizure s pletenicama uvijek daju moderan izgled cjelokupnom stajlingu. Ako želite vrlo efektnu frizuru, najbolje je kosu prvo gumicom učvrstiti na potiljku, a zatim isplesti pletenicu.

S opušteno puštenim pramenovima

Frizura s repom ne mora nužno biti stroga i formalna. Neka bude namjerno neuredno oblikovana: izvlačenje nekoliko prednjih pramenova i ostavljanje da slobodno padaju dat će cjelokupnom izgledu dozu ležernosti. Za svečani događaj, kosu zagladite gelom i ostavite nekoliko opuštenih pramenova kraj ušiju.