ASHLEY ROBERTS

Tako jednostavno, a opet efektno: U nedostatku inspiracije, povedite se za primjerom poznate voditeljice i pjevačice

12.05.2021 u 23:07

Bionic
Reading

Radijska voditeljica i bivša članica grupe Pussycat Doll, pravo je osvježenje na londonskim ulicama. Svjesna da je svaki njezin korak pod povećalom javnosti, kao i da je paparazzi prate u stopu, Ashley Roberts trudi se uvijek izgledati dobro, a u toj modnoj igri i više je nego uspješna

Još je jednom 39-godišnja Ashley Roberts svojim stajlingom privukla znatiželjne poglede, ali i objektive paparazza, kada je izašla iz prostorija Global radija u Londonu.

Nekadašnja pjevačica grupe Pussycat Doll, danas poznata radijska voditeljica, ovoga je puta u prvi plan stavila svoje dobro oblikovane noge, odjenuvši tako jednostavnu, a opet efektnu kombinaciju, za koju je bila zaslužna Reiss haljina s remenom, koja djeluje poput oversized trenirke.

  • +4
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kombinaciju je upotpunila odličnim parom nude sandala na petu, kao i bijelom kožnom torbom s potpisom Yves Saint Laurenta, model Uptown, a sve je zaokružila sunčanim naočalama mačkastog okvira.

Svoju kosu ova je plavokosa ljepotica podigla u pundžu, ostavivši sa strane pramenove i šiške da slobodno padaju. Sve je izgledalo kao da nije uloženo puno truda, a zapravo je sve to rezultat dobro promišljenog i posloženog stajlinga.