ASHLEY ROBERTS

Sviđaju vam se ove efektne hlače? Lijepa plavuša ih nosi s puno stila

25.03.2021 u 18:24

Bionic
Reading

Hlače od PVC-a već su se unazad nekoliko sezona počele pojavljivati na modnoj sceni no svi im ove godine predviđaju veliku popularnost

Riječ je o odvažnom komadu ujedno buntovnom i ženstvenom, a ovakve modele vidjeli smo i na poznatim trendsetericama poput Victorije Beckham, ali i članica klana Kardashian-Jenner.

Takav modni komad garantirano privlači poglede stoga ga treba pažljivo iskombinirati, a ako niste sigurni kako ga nositi možda vas nadahne, slavna voditeljica i članica Pussycat Dollsa Ashley Roberts (39).

  • +4
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Plavokosa Amerikanka koja godinama živi u Londonu, nesumnjivo je jedna od onih dama koji s lakoćom prate trendove, ali na svoj način.

Voditeljica na popularnom radiju Heart FM modi pristupa zaigrano te rado eksperimentira s različitim stilovima pa nije nikakvo čudo da se fashionistice vesele svakom njezinom pojavljivanju u javnosti.

Svojim veselim outfitima Ashley redovito unosi veselje na ulice britanske prijestolnice, a kako je u jednom ranijem intervjuu otkrila tek kad se preselila u London odvažila se i počela je nositi vedrije boje i uzorke.

  • +4
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: rbp MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Za zgodnom plavušom koja vitku figuru duguje svojoj velikoj ljubavi plesu, okrenule su se mnoge glave u još jednom street style izdanju za čistu peticu.

Ashley je bez greške iskombinirala crne hlače od PVC-a brenda Fiorucci s prugastom dolčevitom u tonovima plave i sivosmeđe s potpisom prestižnog brenda Prada, a ovaj dojmljiv outfit zaokružila je moćnom Guccijevom torbicom i lakiranim salonkama.