ASHLEY ROBERTS

Niste sigurni kako nositi statement komad koji nije za svakoga? Možda vas inspirira stajling dugonoge plavuše

10.05.2021 u 15:19

Bionic
Reading

Ashley Roberts, voditeljica na radiju Heart FM i članica Pussycat Dollsa, dobro je poznata po svojim genijalnim stajlinzima kojima unosi veselje na londonske ulice

Plavokosa Amerikanka koja godinama živi u Londonu, briljira po pitanju modnih odabira pa ne čudi da je omiljena meta fotografa.

Ashley, slažu se mnogi, modu ima u malom prstu pa često uspijeva isfurati stajlinge kakve bi se rijetki usudili nositi.

Zgodna plavuša isklesanog tijela koje duguje dugogodišnjim bavljenjem plesom aktivna je po pitanju tjelovježbe pa outfiti koje nosi uvijek laskaju vitkoj figuri.

  • +4
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Plavokosa radijska voditeljica ponovno je privlačila poglede prilikom odlaska na posao u smjelom spoju topa s efektnim puf rukavima (Isabel Marant) koji su i dalje vrlo visoko na top ljestvici najpoželjnijih komada ove sezone.

Trend koji se sramežljivo počeo pojavljivati unazad nekoliko sezona sad dominira stajlinzima poznatih influencerica i kraljica ulične mode poput Ashley koja je sivi top s napuhnutim rukavima spojila s PVC hlačama brenda Fiorucci.

Riječ je o statement komadu kakav primjerice rado nosi i uspješna dizajnerica i modna ikona Victoria Beckham na svoj način - s običnim t-shirtom ili košuljom.

Ashley (39) je ovaj trendi look zaokružila stiletticama i bijelom kožnom torbom.