zagrebačkim ulicama

Tako elegantno i chic: Lejla Filipović pokazala je sjajan zimski stajling, kao stvoren za šetnju gradom

29.01.2022 u 09:44

Bionic
Reading

Bivša miss Hrvatske i supruga voditelja Tarika Filipovića na društvenim mrežama nerijetko obožavatelje oduševi svojim stajlinzima koji su redom vrlo ženstveni i elegantni. Njezine modne kombinacije mnogima posluže i kao sjajan inspiracija, a ovoga puta pažnju je privukla upečatljivim dnevnim stajlingom

Modna zima nezamisliva je bez dobrog kaputa i para čizama. To su modni komadi koji definiraju cijeli stajling pa ih svakako vrijedi pomno odabrati. I dok se modni trendovi mijenjaju, klasika i bezvremenski krojevi nešto su što je nosivo uvijek i u svakoj prilici.

Lijepa Dubrovkinja Lejla Filipović na društvenim mrežama nerijetko otkriva zanimljive crtice iz privatnog života, a obožavatelje redovito oduševi i sjajnim modnim kombinacijama. Pažnju plijeni kako dozajnerkim komadima tako i onima iz poznatih high street trgovina, zbog čega još više oduševljava ljubiteljice mode.

Ovoga puta pokazala je sjajan zimski stajling u kojem je crnu klasiku razigrala upečatljivim kaputom u kombinaciji sive i ljubičaste boje. 'Zagrebačkim ulicama…ulica nosi ime po Petrinji…kaput nosi ime po meni…,' napisala je Lejla uz fotografiju na Instagramu, a obožavatelji su je u komentarima obasuli komplimentima. Kaput duljine do koljena koji nosi potpis domaćeg brenda Mommy's garden pažnju privlači kontrastnim bojama, ali i lijepom imena 'Lejla'. Uz elegantni kaput Lejla je kombinirala i visoke, crne kožne čizme, model koji nikada ne izlazi iz mode te crnu torbicu koju je nosila u ruci. Prava modna poslastica.

No, osim sjajnim stajlingom pohvalila se i sjajnom frizurom. Tako je na Instagrm Storyju objavila fotografije koje u prvi plan stavljaju njezinu dugu kosu boje meda koju krase meki valovi i razdjeljak na stranu. Baš kao i uvijek, Lejla je oduševila izgledom i ljepotom, bez greške.