obožavatelji su u transu

Tajice su opet veliki hit, no ovaj model ne bi odjenuo svatko. Ipak, Severini stoje kao salivene, a nosi ih u opakoj kombinaciji

24.01.2023 u 10:31

Bionic
Reading

Svojim stajlinzima i modnim odabirima Severina redovito 'zapali' Instagram, a izuzetak nije bila ni posljednja objava u kojoj je u punom sjaju pokazala vitku figuru

U 2022. godini modnu scenu su poharali trendovi iz 80-ih i 90-ih godina, a prizvuk nostalgije obilježio je brojne stajlinge. Taj trend se nastavlja i u novoj godini, a tajice više no ikada dolaze do izražaja. Odjevni predmet koji predstavlja spoj udobnosti i stila izašao je iz zone komfora te ga se umjesto u isključivo casual kombinacijama nosi i kao dio zavodljivih stajlinga. Privlačnost tajica krije se upravo u tome da su besprijekorno udobne, a tako lako se uklope u svaku kombinaciju.

Na ulicama Pariza, Milana i New Yorka posljednjih mjeseci počeo se pojavljivati model tajica s trakom ispod stopala tzv. stirrups, koje predstavljaju zanimljivu interpretaciju klasičnog modela. Inače, stirrups tajice žarile su i palile u 80-ima i sada ponovno dolaze u fokus, a traka se nerijetko nosi prebačena preko cipela, najčešće sandala s petom.

Zapele su za oko i Severini. No kada je o modi riječ, kod jedne od naših najpoznatijih pjevačica nikada ne prolaze obični komadi pa je tako posegnula za modelom koji garantirano privlači pažnju. Tajice s trakom preko stopala, uske i visokog struka, bile su ukrašene velikim zatvaračem preko obje nogavice stvarajući tako doista upečatljiv i izazovan izgled.

Dojmljive tajice, koje su u punom sjaju istaknule njezine vitke noge, spojila je s još jednom komadom u duhu 80-ih – smeđi top-prsluk asimetričnog kroja otkrivao je goli struk i suptilno naglašavao dekolte.

  • +5
Tajice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Vrlo hrabro, izazovno i samouvjereno – baš u Severininom stilu, koja se, kada je u moda u pitanju, ne boji riskirati, a njezine odjevne kombinacije redovito izazivaju divljenje brojnih obožavatelja.

Uz dodatak raspuštene kose i senzualno crvenih salonki od brušene kože, Severina je i ovaj put oborila obožavatelje s nogu, a dok su jedni bili oduševljeni modnim izborom, drugi su tvrdili da sve što Severina odjene izgleda sjajno. Tako je jedna pratiteljica zaključila: 'Ovo da bilo tko obuče bio bi horor, ali Seve zna iznijeti sve na način da to postane fora, e to treba znati.'