evo kako ih nositi

Tajice nikad nisu izgledale bolje: Victoria Beckham zna u čemu je tajna

30.01.2024 u 09:10

  • +2

Victoria Beckham

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Ako ste među mnogobrojnim obožavateljicama udobnih tajica, oduševit će vas posljednji stajling Victorije Beckham koja je pronašla način da izgleda iznimno elegantno

Bivša pjevačica i proslavljena modna dizajnerica Victoria Beckham ponovno je osvanula kao utjelovljenje elegancije, šetajući aerodromom JFK u kombinaciji koja osvaja minimalističkim luksuzom.

Victoria je nosila komade iz vlastite kolekcije proljeće-ljeto 2024., iznimno hvaljene od strane kritičara, i oduševila izborom jakne, tajica i chic štikli.

Jakna koju je nosila za ovu prigodu osvaja laskavim krojem i ženstvenim suženjem oko struka, a dolazi i s kontrastno predimenzioniranom kapuljačom koja svemu daje avangardni štih.

No ono čime ovaj stajling osvaja na prvu su - tajice. Mnogima omiljeni komad, od kojeg se najradije nikad ne bi odvojili, supruga Davida Beckhama podigla je na višu razinu te ga kombinirala sa štiklama, pokazujući sjajan primjer kako ga učiniti nezaobilaznim dijelom svakodnevnih elegantnih stajlinga.

Outfit je zaokružila prepoznatljivim sunčanim naočalama te crnom torbicom, dok je njen tjelohranitelj strpljivo nosio kofer Goyard, omiljenim među mnogim holivudskim zvijezdama.

  • +3
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia