LENOR PARFUMELLE

Svijet luksuznih mirisa nikada nije bio bliži

03.12.2009 u 12:06

Bionic
Reading

Volite francuske parfeme? Onda ćete sigurno voljeti i novu Lenor mirisnu kolekciju nadahnutu francuskim parfemima, u kojoj su prožete kapljice čistog parfema. Jeste li se ikada zapitali zašto nitko ranije nije razvio omekšivač rublja koji bi Vas svojim mirisom podsjećao na fine francuske parfeme? Lenor je lansirao na tržište tri nova luksuzna mirisa omekšivača za rublje koji će Vas obaviti raskoši

Moderni ljudi okruženi su zvukovima, mirisima i slikama više nego prije, stoga je sasvim prirodno da se želimo okružiti ugodnom atmosferom, čiji veliki dio čine upravo mirisi. Naš dom, automobil, ured uvijek želimo učiniti mirisnim kako bi nam boravak u tim prostorima bio što ugodniji. Kada se spremamo za izlazak stavljamo omiljeni parfem i uživamo kada ga osjetimo prilikom oblačenja kaputa jer je mirisni trag ostao.

Sada možete uživati svaki put kada se odjevate, jer Lenor je izumio tri mirisne varijante omekšivača u luksuznim pakiranjima koje ćete obožavati. Magnifique varijanta prožeta je je mirisom sočne kruške, citrusne mješavine, uz dodatak cvijeta bijele orhideje i ylanga, a mirisna podloga je sačinjena od kremaste vanilije i sandalovine. Seduisente varijanta otkriva svježinu prožetu mirisima jasmina, ylang ylanga i ruže uz note talijanskog limuna i šljive. U varijanti Subtile prevladavaju tople mješavine jasmina, frezije i mimoze uz nagovještaj vanilije i kokosa.

Kreiranjem Parfumelle linije parfumiranih omekšivača Lenor je otišao korak dalje i svojim kupcima ponudio osjećaj luksuza svaki dan.