ZA TRENDI STAJLINGE

Sviđaju vam se široke hlače, ali ne znate uz koje cipele ih je najbolje nositi? Razmislite o ovim kombinacijama

20.10.2021 u 06:14

Bionic
Reading

Višegodišnjoj dominaciji pripijenih modela hlača i traperica konačno je odzvonilo, pa ako ste odlučiti investirati u udobnije varijante sa širokim nogavicama, nećete pogriješiti jer ovo je trend koji će se zasigurno zadržati neko vrijeme

Modeli hlača i traperica sa širim nogavicama kakve smo zavoljeli tijekom pandemije, u kojoj mnogi više vremena provode u svojim domovima, must have su ove sezone.

Ove smo godine zbilja naučili voljeti hlače širokih nogavica jer osim što su vrlo chic, udobne su poput haljina i suknji - a ipak mrvicu ležernije. I dok tijekom proljeća i ljeta nismo imali puno problema oko odabira obuće koja paše uz takve modele, ne brinite, i hladniji mjeseci također nude velik izbor trendi cipela koje se savršeno slažu s ovakvim modelima hlača.

  • +5
Hlače širokih nogavica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Slavne fashionistice poput Kendall Jenner, Belle i Gigi Hadid ili Hailey Bieber naprosto ih obožavaju i često uključuju s puno stila u svoje dnevne, ali i večernje stajlinge, pa ako ste se zainteresirali za ovakav izgled, pripazite i na izbor obuće.

nenadmašan i ove godine

Svi su stigli na Tjedan mode u Pariz, a pariški chic pokazao se u punom sjaju

Pogledaj galeriju

Ako niste sigurni kako nositi najvrući trend ove jeseni i zime, evo nekoliko korisnih ideja koje smo pronašli na profilima vladarica Instagrama, kojima nikad ne manjka modnog nadahnuća.

Široke hlače i balerinke

Široke hlače i robusne čizme

Široke hlače i tenisice

Široke hlače i gležnjače sa šiljastim vrhom

Široke hlače i platforma čizme