ELLA DVORNIK

Sviđa mi se kako se odijeva Jelena Karleuša

11.08.2010 u 14:59

Bionic
Reading

Cura sa stilom i bez dlake na jeziku govori o tome da uvijek fura neki svoj film

'Iako je to svima urnebesno smiješno, a neki se čak zgražavaju, meni se sviđa kako se odijeva Jelena Karleuša. Ona ulaže puno novca u izgled, a posebno mi se sviđa što nije ista kao ostale folk pjevačice koje ne pokazuju više od svojih atributa na koncertima. Uvijek pratim što se nosi na pistama, pa pokušavam biti u toku, ali u svom toku', izjavila je za Story Ella Dvornik koja je prošla kroz više stilova dok se nije modno našla.

'Prošla sam fazu punka, metala, hip hopa, šminkerstva... Danas mi se sve to gadi i nikad ne bih odjenula takvu odjeću. Ne zato što ne mogu, nego zato što doista ne volim ponavljati povijest i redovito težim boljem i novijem', opisala je svoje modno odrastanje.

'Za sebe bih mogla reći da sam djevojka koja crpi inspiraciju iz japanskih crtića. Volim cure koje izgledaju kao barbike i likovi iz crtića, kao i stil koji je već godinama popularan u Japanu, ali nikako da dođe do nas', zatvorila je Ella malu modnu šetnju, dodavši za kraj da je na dečkima najviše odbija kad vidi da nose hlače do pupka i prevelike košulje ugurane u hlače.