izdanje koje se pamti

Svi su zapamtili Barbaru Kolar u ovoj haljini, a voditeljici je ta sjajna kreacija za oko zapela još prije četiri mjeseca

25.04.2022 u 20:06

Bionic
Reading

Emisiju 'Zvijezde pjevaju' ove sezone, osim samih natjecatelja, obilježavaju i sjajni stajlinzi voditeljice Barbare Kolar. Posljednja u nizu, zelena haljina, izazvala je poprilično zanimanje, a sama voditeljica otkrila je kako je tu haljinu 'kibicirala' još u vrijeme Božića

'Kibicirala' sam ovu haljinu otprilike od Božića… pa mi je baš drago da je našla svoje mjesto u 'Zvijezde pjevaju' te se i sama prometnula u zvijezdu,' napisala je Barbara na svom Instagram profilu gdje je objavila fotografiju na kojoj pozira s kolegom, Duškom Ćurlićem.

Obožavatelji nisu dugo čekali te su je odmah pohvalili u komentarima te su izrazili svoje oduševljenje njezin stajlingom koji smo imali prilike gledati u subotnjem showu. 'Prekrasna haljina, odlično stoji i frizura je bila super, tako da je sve prva liga', 'Haljina ti perfektno stoji', 'Kad imaš oko', 'Predivna haljina i super stajling sve skupa,' nizale su se pohvale ispod Barbarine objave.

Doista, Barabra u ovoj sezoni showa 'Zvijezde pjevaju' niže sjajne stajlinge, jedan bolji od drugoga, a zelenom haljinom je nadmašila sve dosadašnje. Duga haljina koja je posebno upečatljiva zbog grašak zelene boje, te preklopa na području struka koji se nastavlja u volanima sve do samog dna, savršeno je pristajala Barbarinoj figuri.

  • +6
Barbara Kolar Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook / Zvijezde pjevaju

Haljina koja je omiljenoj voditeljici, a sada i njezinim obižavateljima, zapela za oko je kreacija britanskog brenda Solace London, a riječ je o modelu Lotus Midi. Dolazi u više boja, a prodaje se, ovisno o kojoj se internetskoj trgovini radi, po cijeni od četiri do šest tisuća kuna.

Upečatljivog, no vrlo nosivog dizajna, Lotus Midi sjajan je primjer haljine koja laska figuri, ističe siluetu i nosiva je sezonama.