uvijek je šik

Barbara Kolar kao Barbie: Vitki struk i noge u prvom planu

08.04.2022 u 12:17

Bionic
Reading

Kad je riječ o profesionalnosti, kvaliteti i šarmu u voditeljskom poslu, sve se rasprave završe na nekoliko imena koje publika voli, one na koje je struka ponosna i bez kojih je medijska slika nezamisliva. Među njima je radijska i televizijska voditeljica koju gledatelji trenutno mogu pratiti u HTV-ovom showu 'Zvijezde pjevaju' te emisiji 'Kod nas doma'

Kako je Barbara Kolar poprilično aktivna na Instagramu, oni koji su propustili neku od emisija koje vodi, njezini pratitelji nerijetko mogu vidjeti kakve je stajlinge isfurala.

Po tko zna koji put oduševila je svojim mladenačkim izgledom i vitkom linijom. Okinula je novu fotografiju s prisavskog hodnika nakon emisije 'Kod nas doma' a na kojoj pozira u ružičastoj haljini s tričetvrt rukavima mini duljine u kojoj su njezin tanki struk i vitke noge došle do izražaja. Opisala ju je s 'Četvrtkom Barbie'.

'Volim investirati u lijepu obuću, dobru torbu, kvalitetan kaput... Zanimljiv šešir mi je uvijek ekstatični trenutak, a neobjašnjivi fetiš sive veste! Koliko god da ih imam barem dvije nove svake sezone nađu put do ormara. Ne nedostaje mi ni bijelih košulja i bijelih ljetnih haljina. Periodično obavezno kupim nešto s perjem i/ili šljokicama. Dugo mi je trebalo da prihvatim kako najčešće ne prođem neprimijećena ni u neupadljivoj odjeći, no otkad sam to osvijestila mojoj strasti prema teatralnim komadima više ništa ne stoji na putu', izjavila je ranije za tportal.

  • +2
Barbara Kolar Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL