MODNI KLASIK

Svi su pogledi bili uprti u Melaniju Trump u minimalističkoj kreaciji koja je naglasila njenu manekensku figuru

10.02.2020 u 12:52

Bionic
Reading

Da je crna boja s kojom nikad se ne može pogriješiti kad su u pitanju svečane prigode, prva dama Amerike dokazala je nebrojeno puta

U elegantnoj crnoj haljini bez rukava, Melania Trump bila je zvijezda tradicionalne večeri koja se održava jednom godišnje pod nazivom Governor's Ball.

  • +2
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: SAUL LOEB / AFP / Profimedia

Crna haljina vizualno izdužuje figuru te djeluje profinjeno, otmjeno i nenametljivo, i upravo zato je omiljeni izbor brojnih žena i djevojaka, pa ne čudi da je garderoba zgodne prve dane prepuna ovakvih komada s kojima nema greške.

Svi su pogledi u Bijeloj kući pratili lijepu Slovenku koja je ponovno pokazala svoj osjećaj za stil zbog kojeg s pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih prvih dama.

  • +6
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Gripas Yuri/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Haljina jednostavnog kroja u crnoj boji s efektnim detaljem od svjetlucavih kamenčića oko vrata koja prati liniju tijela, a koju potpisuje američka modna kuća Carolina Herrera, bila je savršen odabir za elegantnu suprugu američkog predsjednika rođenu u Sevnici.

Bivša manekenka držala se svoje provjerene formule i kad je u pitanju frizura koja je bila mladenački raspuštena s blagim valovima, a make up je bio klasičan: smokey eyes i ruž u nude nijansi.

Predsjednički par skupa je ušetao držeći se za ruke, a predsjednik Donald Trump pohvalio je trud svoje supruge Melanije oko organizacije evenata.

'Napravila je zbilja sjajan posao večeras. Naporno je radila kako bi sve bilo savršeno', rekao je dobro raspoloženi predsjednik SAD-a koji je u srijedu 5. veljače na suđenju u Senatu za njegov opoziv, odlukom 52 i 53 od sveukupno 100 senatora, očekivano proglašen nedužnim po dvije točke optužnice.