MAGNET ZA POGLEDE

Svi su gledali u otkačeno izdanje mladolike glumice

27.06.2017 u 11:27

Bionic
Reading

Na njujorškoj premijeri romantične drame 'Blind' glumica Demi Moore uspjela se posebno modno istaknuti

Nakon što je u emisiji Jimmyja Fallona otkrila da je zbog stresa ostala bez dva zuba, 54- godišnja Demi zablistala je na njujorškoj premijeri novog filma u više nego otkačenom izdanju.

Poput slavnih trendseterica, slavna glumica nije odoljela moćnom primjerku cvjetnog odijela odabravši model s potpisom brenda Gucci. Dovoljno upečatljiv komplet uspjela je naglasiti dodatkom torbice clutch s printom ananasa, retro modela naočala za vid i parom ljubičastih štikli.

U poziranju pred okupljenim fotografima, Demi je otkrila da ispod odijela nosi samo crni grudnjak, čime je dodatno istaknula prirodan seksepil.

  • +2
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dugu crnu kosu koja je s godinama postala njezin zaštitni znak, predstavila je u isfeniranom izdanju, a s make-upom ni ovog puta nije pretjerala.

'Nikad ne zaboravljam nanijeti na kožu kremu s visokim zaštitnim faktorom. Ne sunčam se i pijem puno vode. Izbjegavam sol i nastojim jesti što više sirovih namirnica. Plivam, vježbam pilates i jogu i redovito se šećem sa svojim psima', otkrila je jednom prigodom Demi tajnu mladolika izgleda.