MAMINA KOPIJA

Svi su gledali u lijepu kćer Julianne Moore

15.09.2016 u 21:02

Bionic
Reading

Na Fashion Weeku u New Yorku novu kolekciju predstavio je i Ralph Lauren, a modele i druge uzvanike zasjenila je lijepa 14-godišnja Liv Freundlich, slika i prilika majke, slavne glumice Julianne Moore. Mama i kći za reviju su uskladile odjeću pa su se odlučile za ono čime se ne može pogriješiti - malu crnu haljinu

Porculanski ten i vatrena kosa zaštitni su znak 55-godišnje Julianne Moore, a mnogi su na reviji RalphaLaurena, održanoj u sklopu Fashion Weeka u NewYorku, ostali zapanjeni kada se uz slavnu glumicu pojavila njezina slika i prilika - 14-godišnja kći LivFreundlich. Mama i kći odlučile su se i modno uskladiti, pa su se obje za pojavljivanje na crvenom tepihu odlučile za malu crnu haljinu, i nisu pogriješile.

Julianne je odjenula haljinu do koljena s čipkastim detaljima na rukavima, uz koju je kombinirala sandale na platformu i crnu torbicu. Na svojoj prepoznatljivoj kosi napravila je lagane valove, a na lice je nanijela tek maskaru i rumenilo, čime su njezin porculanski ten i jagodične kosti došli još više do izražaja.

#livfreundlich

A photo posted by Liv freundlich (@livfreundlich_) on

Mamina slika i prilika

Girls night out,#livfreundlich #mom

A photo posted by Liv freundlich (@livfreundlich_) on

Mama i kći na reviji Ralpha Laurena

Četrnaestogodišnja Liv odjenula je usku crnu haljinicu s visokim izrezom ispod vrata, uz sandale na platformu i crni clutch, gotovo identične onima koje je nosila njezina mama.

#livfreundlich #mom

A photo posted by Liv freundlich (@livfreundlich_) on

Porculanski ten i crvenu kosu Liv je naslijedila od majke Julianne Moore