INSPIRIRANA JAPANOM

Svi su gledali Ivanku Trump u skupocjenoj kimono haljini

04.11.2017 u 11:57

Bionic
Reading

Ivanka Trump, savjetnica svog oca Donalda Trumpa nalazi se u posjetu Japanu, gdje je mediji prate u stopu

Nakon što je atraktivna 'prva kćer' kako je mediji često nazivaju, izazvala je pravu senzaciju u ružičastom sakou i u po mnogim, prekratkoj suknji, Ivanka je sad odabrala kreaciju primjereniju prigodi.

Na svečanoj večeri s premijerom Japana, Shinzoom Abeom, lijepa mama troje djece, odjenula je haljinu kimono inspiriranu Japanom.

  • +4
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Elegantnu kreaciju koja je rađena u Italiji osmislila ju je dizajnerica iz Kolumbije Johanna Ortiz za koju treba iskeširati vrtoglavih 13 tisuća kuna!

  • +15
Ivanka Trump Izvor: Reuters / Autor: ISSEI KATO

Zanimljiva haljina inspirana Japanom, s velikom crnom mašnom oko struka naglasila je Ivanku vitku liniju, a efektan stajling začinile su crne stilettice i trendi frizura s laganim uvojcima.

  • +5
Ivanka Trump u hit uzorku sezone Izvor: Reuters / Autor: CARLOS BARRIA

Ivanka koja je 30. listopada proslavila 36. rođendan bila je vrlo zadovoljna susretom s japanskim premijerom koji ju je iznenadio s rođendanskim buketom cvijeća. 'Nezaboravna noć u Tokiju', napisala je omiljena Trumpova kćer na Instagramu čiji je jedan od glavnih povoda posjeta Japanu bila međunarodna konferencija Svjetska skupština žena.