NOSI SE ALEXANDER MCQUEEN

Svi pričaju o novoj 'it' torbici koja je osvojila i kraljicu crvenih tepiha - Cate Blanchett

22.09.2018 u 17:20

Bionic
Reading

Svaka sezona donosi, naravno, i nove modne trendove. Nakon niza torbica slavnih dizajnera, koje su zaludile sve žene svijeta, red je došao na novi statement torbicu - i to onu s potpisom Alexandera McQueena, kojoj nije odoljela ni holivudska glumica Cate Blanchett

Mnoge žene tvrde kako im je najbolja investicija u životu kupovina skupocjene, bezvremenske statement torbice, osobito one koja je nosiva u svim prigodama. Nakon niza dizajnerskih torbica, poput Gucci Dioniz ili Chloe Fay, koje su vladale stajlinzima poznatih i nepoznatih bogatašica, red je došao na Alexandera McQueena i njegovu torbicu jednostavno nazvanu Pin.

Cate Blanchett i torbica Alexander McQueen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o torbici koja je, otkako se pojavila, postala hit, iako joj cijena iznosi gotovo 20 tisuća kuna, a već se našla u ormarima mnogih dama. Koliko je posebna govori i to da joj nije mogla odoljeti ni slavna holivudska glumica, koju nazivaju kraljicom crvenih tepiha, Cate Blanchett.

Lijepa Cate torbicu je već nosila u tri različite prigode, i to svoju verziju u crno-zelenoj boji, koja se odlično uklopila u njezina crna odijela, ali i baršunasto ljubičasto.

Iako torbica dolazi s dugačkim, metalnim lancem, Cate Blanchett radije ju nosi u ruci. Torbica je specifična i po tome što na mjestu gdje se zatvara ima sjajni ukras, koji može biti buba, pauk ili leptir.