VALENTINO ROCKSTUD

Svi luduju za ovim ženstvenim balerinkama s buntovnom vibrom

16.06.2023 u 13:00

Bionic
Reading

Talijanska modna kuća Valentino uvijek u svojoj ponudi ima neke ultra chic komade za kojima nastane veliki hype, a nakon 'must have' modela platformi Tan-Go, došao je red na balerinke Rockstud

Valentinova reinterpretacija kultne kolekcije Rockstud izazvala je zanimanje fashionistica diljem svijeta.

Riječ je o divnim balerinkama koje će svaki, pa i najdosadniji stajling, učiniti upečatljivim.

'Mislim... to je Rockstud', pod tim sloganom Valentino predstavlja reinterpretaciju modnih dodataka s dva modela cipela i torbicom u svojoj kolekciji Urban Riviera za jesen 2023.

Od svog predstavljanja prije više od deset godina, Rockstud utjelovljuje buntovnički stav aristo-punka i bio je ključan za Valentinov uspjeh.

Ovaj je prepoznatljiv motiv reinterpretiran bezbroj puta tijekom godina.

Inače, ovaj dodatak sa zakovicama zapravo predstavlja ukrase u obliku piramide koji se nalaze na zgradama u Rimu (tzv. bugnato), gdje se nalazi sjedište Valentina, što na najbolji način utjelovljuje tradiciju i korijene proslavljene modne kuće. Ali i više od toga: Valentino Garavani Rockstud izraz je individualnosti i unikatnog osjećaja za stil te uspješno naglašava samouvjeren stav.

Uz reinterpretaciju kultnih salonki Rockstud, Valentino sada predstavlja klasične balerinke s nezaboravnim elementima. One već godinama pričaju sofisticiranu priču o lakoći i jednostavnosti, a ta se silueta vraća zahvaljujući trendu njihovog povratka još od početka 2022.

Ova neodoljiva varijanta klasike nezaobilazan je dodatak koji se može kombinirati na mnogo načina, a nalazi se i u vrlo bogatoj paleti boja - od klasične crne do privlačnih ružičastih tonova. U svakom slučaju, ove udobne balerinke ravnih potplata temelj su za cool i elegantnu odjeću.

Efektne zakovice u zgodnom su kontrastu sa ženstvenom i nježnom prirodom cipela te odražavaju interes kreativnog direktora Pierpaola Piccolija za spajanje posve suprotnih inspiracija. Posebno upada u oči ekskluzivna verzija balerinki s upečatljivim zakovicama uz vezice koje im daju statement efekt.

  • +10
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ova kolekcija ponovno stavlja kultni motiv sa zakovicama u središte pozornosti za jesensku sezonu, potvrđujući njegov dugogodišnji status neizostavnog modnog dodatka, a niti ne sumnjamo u to da će i ove neodoljive balerinke biti objekt žudnje mnogih fashionistica.