NA DODJELI NAGRADA

Svečani look bivše predsjednice: Kolindi Grabar Kitarović odlično pristaje boja burgundca

22.12.2021 u 11:40

Bionic
Reading

Dodjela nagrada za najbolje sportašice i sportaše Hrvatske upriličena u hotelu Westin u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora privukla je mnoga poznata lica, među kojima i bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović

U zagrebačkom hotelu Westin proglašeni su najbolji sportaši i sportašice po izboru HOO-a, a sinoć su slavili Matea Jelić i Tonči Stipanović.

Brojnih uzvanika nije nedostajalo, a među njima bila je i Kolinda Grabar Kitarović te se za ovu svečanu prigodu odlučila za elegantan stajling u boji burgundca.

bez greške

Besprijekorna elegancija: Blanka Vlašić nosi jedan od efektnijih kombinezona koje smo vidjeli u posljednje vrijeme

Pogledaj galeriju

Bivša predsjednica, a sad članica Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO), look bez greške upotpunila je mladenačkom frizurom, stiliziranom u blage uvojke, decentnim make upom i odgovarajućim nakitom. Crna kožna torbica sa zlatnim kopčom dobro se uklopila u ovaj večernji look Grabar Kitarović, odlično raspoložene u društvu Dragana Primorca i Blanke Vlašić.

  • +6
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL/EU2020HR

Nedavno je Grabar Kitarović za fotografije koje je objavila na društvenim mrežama sa svjetske izložbe Expo 2020 u Dubaiju dobila brojne komplimente za svoj nikad vitkiji izgled.

Haljina klasičnog kroja kvadratnog uzorka naglasila je njezinu skladnu figuru i vitak stas, pa pohvale nisu izostale.

Na sajmu je Kolinda pozirala pokraj najveće atrakcije, Rimčeve Nevere, a obožavatelji su bili oduševljeni: 'Predivna žena', 'Izgledaš sve bolje', komentirali su.

Inače, glavne nagrade za najbolje sportaše u 2021. sinoć su osvojili osvajačica olimpijskog zlata u tekvondou Matea Jelić i dvostruki olimpijski doprvak u jedrenju Tonči Stipanović.